ALEJANDRA VILLALOBOS, flauta travessera i orquestra de flautes

L'Alejandra és membre del Quartet Neuma, un grup de música de cambra innovador amb el qual realitza concerts de manera habitual per tot el territori espanyol. Amb el Quartet Neuma ha guanyat molts concursos de música de cambra entre els que destaquen el 1r premi en el Concurs de Música de cambra de Panticosa, el 1r premi en el Concurs l'Arjau de Barcelona, el 2n premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra de Castilla y León i el 2n premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Josep Mirabent de Sitges. 

 

En l'àmbit orquestral, ha treballat sota la batuta de Pablo González, Salvador Brotons i Lutz Kohler, entre d’altres. Va finalitzar els seus estudis superiors de flauta travessera l’any 2013 a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Matrícula d’Honor i, un any més tard, va acabar un Màster d’Estudis Avançats d’Interpretació. 

 

Compagina la seva activitat d'intèrpret amb la tasca pedagògica, treballant com a professora de flauta a diverses escoles de Catalunya. A més a més, és membre fundador de l'Associació de Flautistes de Catalunya, una associació sense ànim de lucre que es dedica a organitzar activitats pedagògiques per als flautistes de Catalunya, com concursos i masterclasses.