JESÚS FAYOS, trompeta i jazz bands 


Jesús Fayos és trompetista, arranjador i compositor. Natural de Córdoba, inicia la seva carrera musical als 7 anys, estudiant el grau elemental i professional de música clàssica al Conservatori de Córdoba.

Durant els seus estudis compagina l'aprenentatge de la trompeta juntament amb el del piano, guitarra i percussió, aquests darrers de manera autodidacta. 

Als 20 anys marxa a Barcelona per estudiar el superior de música moderna al Conservatori del Liceu. Alla rep classes magistrals de molts músics de renom com Chucho Valdés, Bobby Shew, Chick Corea, Fred Hersth, Mark Turner, etc. 

Actualment, com a intèrpret, participa en formacions de diferents estils com La Sra. Tomasa, La tribu 29, Alacanto, Falciots Ninja, Soweto i un llarg etc.... incloent-hi la Big Band del Liceu, amb la qual ha inaugurat varies edicions del festival de jazz de Barcelona i amb qui ha gravat un disc d'homenatge a Steve Wonder. 

A títol personal també presenta les seves pròpies composicions, que conformen el seu projecte personal, ProyectoFla, amb arrels flamenques, que entrellacen el cante i la trompeta de manera singular, aromatitzades amb músiques del món. 

Compagina la seva activitat concertística amb la de professor de trompeta, bigband i grups de jazz. 

Enllaços: