Cor "Tiamat"

L’any 2006 va començar el cor infantil de l’Escola de Música sota la direcció de Jordi Lluch i Arenas. Es va engegar com a cor paral·lel als cants corals de l’escola de música, amb uns interessos musicals i perfil de cantaires diferents, ja que l’exigència i compromís del cor així ho requeria.

 

El curs 2008-09, va començar una nova etapa del cor amb la direcció de la Gemma Ruiz Puig i durant tots aquests anys i fins ara, el cor Tiamat ja té una trajectòria consolidada. Des dels seus inicis ha estat un cor molt dinàmic i ha format part de diferents projectes, com concerts a Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Manresa i Terrassa. 


Ha col·laborat amb diferents cors (Cor Adàmaris, Cor l’Aixa, Cor Infantil Geriona, Cor Infantil de l’Orfeó Manresà, Cor Vine de Terrassa, Coral de joves de l’Escola de Música de Calella, Coral Hemiòlia de Llavaneres). També ha participat en una trobada general al Palau Sant Jordi de Barcelona, ha gravat un disc a l’Auditori de Barcelona, ha fet diferents intercanvis i ha participat a l’XI Festival Allegromosso de Joves Músics Europeus celebrat a Itàlia el passat mes de maig. Aquest curs l’ha començat ben intens, ja que va participar cantant a l’acte d’inauguració de la nova terminal “The Best” del port de Barcelona.

Vídeos

Fotografies


A l'apartat FOTOGRAFIES de la nostra web hi trobareu les imatges de les nostres actuacions. 

 

Per veure'ns en vídeo, visiteu la llista dedicada al Cor Tiamat del nostre canal de youtube de l'escola