Sol solet, música en família

El projecte "Sol solet" va néixer l'any 2010 de la mà de la Laia Torres Badosa, amb la intenció d'oferir als més petits un espai per poder gaudir de la música en família.

Actualment condueix el projecte l'Alex Castellana, que ens ha preparat una sèrie de tallers per aprendre a compartir i a gaudir de la música plegats.

En els tallers "Sol, solet" us oferim un espai on poder viure la música a través dels sentits, on poder aprendre cançons noves i recordar-ne de sabudes, on poder tocar, escoltar, mirar, explorar, fer sons, moure's, cantar, riure, jugar... tot en un ambient tranquil, delicat i alegre, i acompanyats de tot el grup.


"La música no és només el so d'un violí o una simfonia. La música és a tot arreu: hi ha música a les paraules, al moviment, a les onades, al vent, a les campanes, als ocells, al silenci. Cada cosa té el seu ritme i el ritme ens parla de vida. 

Com podríem remenar una olla, baixar els escales o saltar a corda sense ritme? La música ens mou com el vent al molí de vent. També ens mou per dins, ens explica, ens suggereix, ens nodreix, ens recorda. Hi ha sons blaus, greus, dolços, punxeguts; hi ha sons llunyans dins de les closques dels cargols de mar..." (Laia Torres Badosa)


Nivells:

- "Sol, solet 1": adreçat a famílies amb fills de 8 a 18 mesos. El taller consta de 6 sessions, dissabtes a les 10.30h*

 

- "Sol, solet 2": adreçat a famílies amb fills de 18 mesos a 3 anys. El taller consta de 6 sessions, dissabtes a les 11.30h*

Preus:

El preu del taller és de 65€ (6 sessions)

Descompte per a socis: 58 (En cas que us vulgueu fer socis, la quota és de 20€ anuals per família. Podeu fer la solicitud a secretaria de l'escola).


Inscripcions curs 2023-24:

Les dates dels tallers d'aquest d'aquesta primavera seran: 20 i 27 d'abril, 4, 11 i 18 de maig i 1 de juny.

Sol solet 1

Sol solet 2


* Les places són limitades i s'acceptaran seguint l'ordre d'inscripció. En cap cas és reservaran places abans de l'inici de les inscripcions. 

* Els 2 tallers es poden cursar de manera independent. No cal cursar tots els nivells obligatòriament. 

* Un cop tinguem totes les matrícules fetes, hi ha la possibilitat que fem una redistribució dels grups per afinitats d'edats, ja que prioritzem que els alumnes estiguin bé ubicats en el grup per poder adequar bé les activitats que es fan. En aquest cas podria variar l'horari del grup al qual us heu inscrit inicialment. Us ho comunicarem per mail un cop tinguem tancades les matrícules. 

 

Per a més informació podeu enviar un mail a associacio.ema@gmail.com -  telèfon 937 957 264