Cursos i tallers

L'Associació Escola de Música us ofereix una sèrie de tallers musicals que es poden cursar al marge dels programes formatius bàsics. L'objectiu d'aquests tallers és oferir diversos espais que serveixin per apropar la música a tothom qui vulgui i tingui ganes de gaudir-ne.

Sol solet

Curs Joan Vives

Guitarra d'acords


Taller de música adreçat a famílies amb infants d'1 a 4 anys. Per gaudir de la música en família!

Curs d'història de la música. 3 xerrades impartides pel flautista de bec, musicòleg i divulgador musical Joan Vives.

Un curs per aprendre les eines bàsiques per poder acompanyar amb la guitarra les cançons que més ens agraden. Obert a tots els estils musicals. 


Aposta d'òpera

Aposta d'òpera neix amb l'objectiu de presentar una selecció d'obres del gènere líric i comèdia musical, amb una programació diversa i de qualitat feta per interpretar als teatres de proximitat.

Masterclasses de cant

Adreçades a alumnes de cant que vulguin perfeccionar la interpretació i/o aspectes de tècnica vocal en base a una obra i a cantants que necessitin ajuda per poder presentar-se en audicions de cors o com a solistes. 

Conduïdes per Rosa Maria Campasol (mezzosoprano)

Improvisació

Taller d'iniciació a la improvisació jazz per a tothom que tingui ganes d'aprendre a improvisar o que ja improvisi una mica i vulgui millorar la seva pràctica. Conduït per Arrigo Tomasi, acordeonista i pianista.