Cursos i tallers

L'Associació Escola de Música us ofereix una sèrie de tallers musicals que es poden cursar al marge dels programes formatius bàsics. L'objectiu d'aquests tallers és oferir diversos espais que serveixin per apropar la música a tothom qui vulgui i tingui ganes de gaudir-ne.

Sol solet

Taller de música adreçat a famílies amb infants de 8 mesos a 3 anys. Per gaudir de la música en família!

Curs Joan Vives

Curs d'història de la música. 3 xerrades impartides pel flautista de bec, musicòleg i divulgador musical Joan Vives.

Guitarra d'acords

Un curs per aprendre les eines bàsiques per poder acompanyar amb la guitarra les cançons que més ens agraden. Obert a tots els estils musicals. 


Aposta d'òpera

Aposta d'òpera neix amb l'objectiu de presentar una selecció d'obres del gènere líric i comèdia musical, amb una programació diversa i de qualitat feta per interpretar als teatres de proximitat.

Ukelele

Un curs per aprendre les eines bàsiques per poder acompanyar amb l'ukelele les cançons que més ens agraden. Obert a tots els estils musicals. 

Tècnica Alexander

La Tècnica Alexander ens ensenya a organitzar-nos de manera òptima durant les activitats quotidianes evitant bloquejos mentals i tensions musculars innecessàries. El resultat d'aquest procés educatiu és una reharmonització global de la persona que permet fer qualsevol activitat d'una forma millor. En Víctor Pedrol ofereix sessions individuals d'aquesta tècnica.


Improvisació

Taller d'iniciació a la improvisació jazz per a tothom que tingui ganes d'aprendre a improvisar o que ja improvisi una mica i vulgui millorar la seva pràctica. Conduït per Arrigo Tomasi, acordeonista i pianista. 

Òpera estudi

Un espai per a cantants i pianistes acompayants que tot i realitzar els seus estudis en diferents escoles o rebre classes particulars, podran treballar conjuntament tots els aspectes d’una òpera o sarsuela tals com la interpretació musical, d’escena i rols. Direcció: Magdalena Campasol (mezzosoprano)