Jordi Lluch Arenas, llenguatge, cambra i direcció coral


Ha realitzat estudis de piano amb Joan Rubinat i Miquel Farré; estudis superiors en composició i instrumentació al Conservatori Professional de Badalona amb Benet Casablancas i Josep Soler, i els de direcció d'orquestra amb Albert Argudo al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona; també ha seguit estudis de cant, amb Ricard Bordas i Salvador Parron.


Com a cantant ha participat en diferents formacions vocals: Coral Càrmina, Cor Madrigal, Capella de Santa Maria del Mar i per a l'espectacle de l'Auditori de Barcelona Wimoweh (els camins de la veu). Ha participat també com a cantant en el curs internacional Baroque Voices amb Gianluca Capuano i Roberto Gini a Carpentras i a Normandia (França).

La seva pràctica pedagògica s’emmarca en la direcció de centres i en la pràctica docent en diferents escoles de música de Nivell elemental i Mitjà. És fundador i director de l'Escola Municipal de Música l'Oriola, de Sant Vicenç de Montalt. Ha exercit també de professor de Pedagogia de la Música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

En el camp de la direcció coral ha estudiat amb Mireia Barrera i Pierre Cao i ha participat en diferents cursos amb mestres com Manel Cabero, John Poole, Carl Hogset, Johan Dujck, Martín Schmidt, Josep Vila...

És professor de direcció coral en els cursos que organitza la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) en la demarcació del Barcelonès i ha fet classes de formació de professorat en Tècniques de direcció de grups musicals (Escola Municipal de Música de Mataró).

Ha dirigit diferents formacions vocals al Maresme, al Vallès, al Gironès i al Barcelonès. Ha col·laborat en la gravació del disc de la cantata "Arion i el Dofí", en el 10è aniversari de Cantània, organitzat pel servei educatiu de l'Auditori de Barcelona i ha dirigit l'estrena de la Cantata Coral "Arcàdia" per a grup de vent, orgue i percussió amb músida de Jordi Domènech i lletra de Miquel Desclot.

Ha dirigit també altres formacions, Nàiades (Cor de noies de Manlleu) i Cor Eurídice (de les Borges Blanques) i ha estat proposat com un dels directors musicals de la Missa de Glòria de Mn. Blanch que se celebra durant la Festa de les Santes.Actualment dirigeix el Cor de noies Adàmaris de l’Escola de Música d’Arenys de Mar, la Coral Regina de Manlleu, la Coral Belles Arts de Sabadell i és fundador i director del Cor Ciutat de Mataró.

És, també, llicenciat en Filologia Catalana.