Miquel Gonzàlez Boguña, baix elèctric, contrabaix, combo i informàtica musical.

 

--> --> -->

Titulat amb el Grau Superior de Contrabaix de Jazz per l'ESMUC. He cursat estudis de baix elèctric i contrabaix amb els mestres Enric Rigau i Enric Ponsa, així com de viola de gamba amb Pere Ros i Laurence Dreyfus, entre d’altres. També de guitarra clàssica i solfeig al conservatori de Girona. Pe r altra banda tinc la titulació d’Enginyeria Tècnica Tèxtil des de fa molts anys.

 

En l’actualitat imparteixo classes de baix elèctric, contrabaix, viola de gamba, combos, roda d’instruments i MAO (Música assistida per ordinador) a les escoles de Música d’Arenys de Mar, Arenys de Munt i de Canet de Mar.

 

Vaig ser contrabaix solista de "l'Orquestra de Joventuts Musicals de Catalunya", durant 4 any,  sota la direcció del mestre Francesc LLongueras, fent concerts per arreu de Catalunya, a Alemanya, França i Suïssa. Vaig treballar amb el mestre Juanjo Olives al costat de músics con Oriol Romaní i Pere Bardagí, formant el grup de cambra Speculum Musicae.

 

Pel que fa la viola de gamba,  he col·laborat amb el trio Unda Maris i he acompanyat  diversos cantants com Olga Guerrero, Toni Gubau, Roser Garrell, Isabel Juaneda, etc… i diversos grups vocals i corals. He treballat amb músics de la talla de Jordi Argelaga, Noemí Martínez, Jordi Ribell, Ferran Quiroga, Lluís Solé, Jordi Comellas, Joan Vives, Santi Mirón, Clara Hernández, Albert Romaní, Lali Espinet, etc.

 

En l'àmbit de la nova cançó, vaig ser músic acompanyant durant 5 anys del cantautor Joan Isaac, recorrent bona part de Catalunya i enregistrant concerts per a TV3 i TV2. 

 

En el món del jazz he format part de la "Big Band de Ramon Farran", del grup "Tanit" de Conrad Setó, he fet duet amb el guitarrista Jordi Torrens, he format part del grup del guitarrista Biel Ballester, i he colaborat amb diverses i variades formacions de jazz del Maresme.

 

En el món de la sardana vaig col·laborar amb la ja desapareguda Cobla Ciutat de Calella entre d’altres.

 

En el seu moment, ja fa uns quants anys, vaig formar part del grup inicial del guitarrista flamenc  Diego Cortés, amb qui vam actuar a la Plaça de Toros Monumental de Barcelona, compartint escenari amb Carlos Santana i Larry Coryell.

 

Actualment formo part de la formació Jazzin Acordió Trio, New Age Quartet, i col·laboro amb diferents formacions de manera puntual.

 

Treballs discogràfics i enregistraments amb Diego Cortés, Joan Isaac, Miquel Pujadó, Unda Maris i Jordi Torrens.