MÚSICA A LA GRUTA

Celebrem aquest any la 14a edició del festival de Música a la Gruta, coorganitzat entre l'Associació de l'Escola de Música i la regidoria de cultura d'Arenys de Mar.

Música a la Gruta és un festival de música clàssica on hi actuen músics arenyencs o vinculats amb Arenys i que consta de 4 concerts que es fan els dissabtes d'agost a les 22h.

 

Podeu comprar les entrades anticipadament a través d'Entràpolis o el mateix dia a la taquilla. 

L'entrada és una col·laboració de 5€ (joves fins a 16 anys gratuït, tot i que també cal reservar entrada). 

 

ACTUACIONS:

Dissabte 7 d'agost:

CLAVEL DE AIRE: Música tradicional d'Àsia menor i Orient Mitjà

En aquest viatge musical i poètic es fusionen la veu de la cantant turca Nihan Devecioglu i el violoncel de l’israelia d'origen rus Sasha Agranov. A través del seu bagatge cultural i musical, creen un teixit personal i únic entre cordes vocals i instrumentals, barrejant música experimental, clàssica, tradicional turca, jueva, mig oriental i antiga, amb poesia pròpia en turc, azeri, armeni, curd i hebreu. 

Intèrprets:

Nihan Devecioglu, veu

Sasha Agranov, violoncelDissabte 21 d'agost:

DIODE: Música tradicional catalana

Diode és un duet format per un violí i una guitarra, que ens oferirà un programa de melodies tradicionals catalanes. La seva intenció és rescatar el repertori folklòric passant-lo pel seu filtre personal, que beu de diferents estils musicals, però sense perdre l'essència de les arrels.

Intèrprets: 

Joan Torrentó, violí

Pau Mainé, guitarraDissabte 28 d'agost:

FESTINO BARROCO: La família Bach

El trio Festino barroco ens presenta un programa dedicat a la família Bach, una família de músics alemanys de gran importància en la història de la música durant quasi dos cents-anys. 

Podrem sentir obres del músic més il·lustre de la família, Johann Sebastian Bach, així com també algunes sonates dels seus fills Wilhem Friedmann, Carl Philipp Emanuel i Johann Christian. 

Intèrprets: 

Fedra Borràs i Xesco Grau, flauta travessera

Ramon Aragall, fagotDissabte 4 de setembre:

TRIO CAPMANY: "L'òpera mozartiana i la viena del s. XVIII"

Quins secrets amaga la música d'estil clàssic? Amb el trio Capmany ens traslladarem a la Viena de mitjans del s.XVIII per apropar-nos, entendre i descobrir les composicions de l'època tal com es tocaven i vivien pels músics i el públic d'aquell temps.

Descobrirem les diferències entre els instruments de l'època i els moderns, així com la relació entre l'òpera i la música instrumental, marcada per la teatralitat i el seu discurs amagat.

Intèrprets: 

Pau Roca, oboè

Joan Roca, clarinet

Clara Canimàs, fagotMESURES COVID:

Per tal de seguir tots els protocols Covid, us demanem que arribeu al concert amb suficient antelació per poder fer una entrada ordenada i respectar les distàncies de seguretat. Serà obligatori l'ús de mascareta i higiene de mans abans d'entrar. 
Us agraïm per endavant la vostra col·laboració!