MÚSICA A LA GRUTA

Celebrem aquest any la 13a edició del festival de Música a la Gruta, coorganitzat entre l'Associació de l'Escola de Música i la regidoria de cultura. És un festival de música clàssica on hi actuen músics arenyencs o vinculats amb Arenys i que consta de 4 concerts que es fan els dissabtes d'agost. 

Aquest any totes les actuacions seran al Pati del Calisay a les 22h. 

L'entrada és una col·laboració de 5€ (joves fins a 16 anys gratuït). 

 

ACTUACIONS:

Dissabte 1 d'agost:

El duet Palymat obre el cicle de concerts "Música a la gruta" d'aquest agost. El duet de violoncels, format per l'arenyenc Joan Palet i l'Oriol Aymat ens presenta el seu programa "Un concert d'alçada", que narra la història del violoncel des dels seus orígens fins al dia d’avui.Dissabte 8 d'agost:

El segon concert del cicle "Música a la gruta" va a càrrec d'en Marc i en Quirze Egea. Es tracta d'un concert molt especial en què pare i fill es troben a l’escenari per interpretar "La ploma de perdiu”. El repertori estarà format per cançons tradicionals i alguna composició pròpia amb veu, viola de roda i tenora.Dissabte 22 d'agost:

L’Oriol de Antonio i en Lluc Montmany, joves violinistes arenyencs i exalumnes de l’escola de música, ens presenten un concert de música de cambra compartit entre dues formacions. L’Oriol de Antonio i la Clara Santacana actuaran amb el duet Trencadís (violí i piano) i en Lluc Montmany, en Sergi Garcia i en Joan Flores, amb el trio D3 (violí, violoncel i piano).Dissabte 29 d'agost:

El duet format per en Jordi Tarrús (flauta travessera) i la Mireia Ruiz (clavicèmbal), ens presenta un programa amb obres de Carl Philip Emmanuel Bach, el més cèlebre dels fills de J. S. Bach, que es completa amb obres d’algunes compositores de la mateixa època.MESURES COVID:

Per tal de seguir tots els protocols Covid, us demanem que arribeu al concert amb suficient antelació per poder fer una entrada ordenada i respectar les distàncies de seguretat. Serà obligatori l'ús de mascareta i higiene de mans abans d'entrar. Les entrades s'hauran de comprar anticipadament a través de la plataforma Entràpolis i hauran de ser nominals ja que ens cal tenir les dades de tots els assistents.
Us agraïm per endavant la vostra col·laboració!