LA MÚSICA A CASA

Benvolgudes famílies, 

 

a la carta d'inici de curs ja us anunciàvem aquesta reunió de pares que pretén ser un punt de trobada de vosaltres, famílies, i l'escola. L'objectiu és debatre, parlar i reflexionar com caldria que "el fer música" arribés a casa i el vostre compromís amb l'estudi i seguiment durant la setmana. 

 

En altres anys, centràvem aquesta reunió a donar-vos la informació del treball de l'aula i els seus continguts segons els nivells del LLM (de 1r a fi de grau). 

 

Enguany creiem que és més necessari parlar d'una manera general de les nostres necessitats que tenim darrere la classe setmanal  i quan els vostres fills tenen per endavant tota la setmana.

 

Per engrescar millor aquest debat us convidem a una primera part de 18.30 a 19.15 h  Portes endins  i assistir a les portes obertes de les aules que tenim actives els dilluns en la franja horària de 18.30 h a 19.30 h: Orquestra de corda, combo, conjunt de flautes travesseres, i taller de LLM i Fi de grau. Ens organitzarem per entrar en grups i ordenadament i fer d'oients durant 10'-15' del treball de les aules. 

 

Seguidament a les 19.15 h  ens retrobarem tots a l'auditori i conduïts per una projecció visual anirem revisant els aspectes claus per l'èxit de la nostra educació musical. Al mateix temps podreu expressar-nos també les vostres inquietuds, dubtes, consultes. Com que aquest espai de comunicació directa, docents i  pares, ens sembla d'un valor molt alt, us demanem que feu l'esforç per poder assistir-hi. 

 

Gràcies i fins molt aviat, 

 

Blanca Soler, directora de l'EMA