CONCERTS AVALUATIUS (3-7 febrer)

La setmana del dilluns 3 al dijous 6 de febrer és el període d’avaluacions del primer quadrimestre a l'escola.

Al llarg d'aquests dies es faran concerts avaluatius pels alumnes d'instrument i oberts a vosaltres, les famílies. També es faran les proves dels taller de nivell bàsic i nivell avançat a porta tancada. 

Us demanem que respecteu l'estona del concert, evitant les entrades i sortides de l'Auditori o de l’espai on es toqui. Igualment també us demanem puntualitat a la convocatòria de les proves de Taller.

 

Durant aquesta setmana se seguiran uns horaris fora dels habituals que us detallem a continuació:

 

HORARIS PETITS MÚSICS

Dimarts 4 febrer

PM3 (horari excepcional de 17h a 17.45h)

PM4 i PM5 (de 17.15 a 18h) 

Aquest dia no hi ha sessió de Cantem Jugant

No es fa el Taller de PM7 (aquests alumnes participen en els concerts-avaluatius)

 

Dijous 6 febrer

No es fa el Taller de PM6 i Roda. Els alumnes assistiran amb el professorat als concerts avaluatius de l’Auditori Josep Ma Arnau durant el seu horari habitual.

 

HORARIS d’INSTRUMENT, TALLER de NIVELL BÀSIC I AVANÇAT

Us preguem que estigueu atents a les notes d'aula i comunicacions del professor per saber cada alumne quan té concert amb el seu instrument i prova de Taller.

 

GRUPS i CONJUNTS

Per primera vegada volem engegar un nou format d’avaluació que garanteixi la disponibilitat de tot l’alumnat i professorat per assistir als concerts avaluatius. Per això queden anul·lades les classes de grups i conjunts de dilluns a dijous.

També queden anul·lades totes les classes d'instrument dels alumnes, de Dilluns a Divendres, tant dels que fan el concert avaluatiu com dels que no en fan, inclosos els alumnes adults.

Els grups i conjunts de divendres mantindran el seu funcionament habitual. Oferim, com a compensació, els següents tallers gratuïts oberts a tothom, i especialment a l’alumnat jove i adult que no facin la seva classe habitual de taller, instrument o no toquin a concerts avaluatius.

Podeu consultar els temes de cada taller, horaris i professors en aquest enllaç: 

 

TALLERS MONOGRÀFICS FEBRER 2020