Reserva de plaça 2023-24 (alumnes escola)

A partir del dissabte dia 29 d'abril i fins el dia 14 de maig queda oberta la reserva de plaça per al curs vinent, que ens heu de confirmar mitjançant el formulari enllaçat a continuació. 

Sobretot us demanem que l'ompliu tant si continueu a l'escola com si no, per tal que en tinguem constància i puguem formalitzar correctament l'alta o baixa corresponent. Així sabrem quines places podem oferir a alumnes nous.  

Documents adjunts:


Us enllacem els documents necessaris per fer la preinscripció (horaris, taxes i descripció dels packs): 

IMPORTANT (descomptes "PACK")

 

Teniu l'opció de triar un itinerari combinat de 2 i 3 activitats: PACK. El nostre projecte educatiu contempla i aconsella, per al bon èxit de la formació musical i instrumental, cursar els 3 pilars fonamentals dels nostres programes: taller de llenguatge musical, conjunt vocal/instrumental i classe d'instrument. Quan l'opció és fer una única activitat (la classe d'instrument), no és possible un progrés adequat i satisfactori.

 

L'oferta d'aquests PACKS ve acompanyada d'unes bonificacions del preu. Per aquest nou curs no es preveu cap canvi referent a l'aplicació de descomptes ni de les taxes.