Cor de noies Adàmaris

El Cor de noies Adàmaris és un grup format a l’Escola de Música d’Arenys de Mar per alumnes i professores del centre i per noies de la comarca del Maresme. Va ser fundat l’any 1996 per Margarida Barbal, que en fou la seva primera directora.

 

L’any 2000 pren el relleu en la direcció Jordi Lluch Arenas, actual director. En les seves actuacions cal destacar la interpretació de l’Stabat Mater de Pergolesi, els concert realitzats a El Vendrell amb el Cor Zóngora (dir. Montserrat Meneses) l’any 2003.  


El viatge a Malmö (Suècia) en el marc de la trobada d’escoles de música europees, l’any 2004. Els concerts conjunts amb el Cor Zóngora i l’Orquestra Terrassa 48 (dir.-concertino, Quim Térmens) a la Bisbal del Penedès i Arenys de Mar per interpretar la “Missa dels Pescadors de Villerville” i altres obres de G. Fauré. I durant el curs 2004-2005 cal destacar la participació en l’òpera “El petit escuraxemeneies”, de B. Britten amb posada en escena a la ciutat de Girona (Auditori de la Mercè), al Teatre Principal d’Arenys de Mar i a l'Auditori de Barcelona en un concert benèfic per al Txad.

 

 

Darrerament ha participat en diversos festivals de música del país (el Festival Internacional de Música de Matadapera, el cicle de música coral de Caldes d'Estrach, el Cicle de Música a la Gruta d'Arenys de Mar i el Cicle de Música de Can Jalpí. D'entre els seus darrers espectacles destaca la producció “Veus, dones i cabaret” i els concerts conjunts amb el Cor d'Homes d'Igualada, el Cor Nàiades de Manlleu i el Cor de noies de Matadepera. 

Facebook

Fotografies i vídeos


 

Fes-te fan del Cor de noies Adàmaris a la nostra pàgina de Facebook.!

A l'apartat FOTOGRAFIES de la nostra web hi trobareu les imatges de les nostres actuacions.

 

Per veure'ns en vídeo, visiteu la llista dedicada al Cor Tiamat del nostre canal de youtube de l'escola