Sol solet primavera


"La música no és només el so d'un violí o una simfonia. La música és a tot arreu: hi ha música a les paraules, al moviment, a les onades, al vent, a les campanes, als ocells, al silenci. Cada cosa té el seu ritme i el ritme ens parla de vida. 

Com podríem remenar una olla, baixar els escales o saltar a corda sense ritme? La música ens mou com el vent al molí de vent. També ens mou per dins, ens explica, ens suggereix, ens nodreix, ens recorda. Hi ha sons blaus, greus, dolços, punxeguts; hi ha sons llunyans dins de les closques dels cargols de mar..." (Laia Torres Badosa)


Inscripcions primavera 2023:

Les dates dels tallers d'aquesta primavera seran: 22 i 29 d'abril, 6 i 20 de maig i 10 i 17 de juny. Inscripcions obertes de l'1 al 16 d'abril. 

Sol solet 1

Sol solet 2


* Les places són limitades i s'acceptaran seguint l'ordre d'inscripció. En cap cas és reservaran places abans de l'inici de les inscripcions. 

* Els 2 tallers es poden cursar de manera independent. No cal cursar tots els nivells obligatòriament. 

* Un cop tinguem totes les matrícules fetes, hi ha la possibilitat que fem una redistribució dels grups per afinitats d'edats, ja que prioritzem que els alumnes estiguin bé ubicats en el grup per poder adequar bé les activitats que es fan. En aquest cas podria variar l'horari del grup al qual us heu inscrit inicialment. Us ho comunicarem per mail un cop tinguem tancades les matrícules. 

 

Per a més informació podeu enviar un mail a associacio.ema@gmail.com -  telèfon 937 957 264